Se vam je kdaj zgodilo, da ste zaklenili kolo in ko ste se vrnili, ga niste našli? Za vas imamo odlično rešitev! Alarm za kolo je namenjen zaščiti pred krajo koles. Daljinski upravljalnik lahko uporabite za zaščito ali deaktiviranje zaščite. Ko je alarm vklopljen se ob zaznavi premika kolesa vklopi alarm. Opozorilo traja približno 30 sekund, ko alarm ponovno zazna gibanje, se alarm ponovno oglasi. Alarm visoke učinkovitosti (110 dB) Omejena vodoodpornost (svetujemo montažo pod sedež) Pritrditev z vijaki Vklop / izklop z daljinskim upravljalnikom Varčevanje z energijo, na baterije

NAVODILA ZA UPORABO Izdelek je zasnovan za zaščito kolesa pred krajo. Z daljinskim upravljalnikom lahko aktivirate ali izključite alarm. Ko je alarm vklopljen, sirena oddaja zvok z močjo 110 decibelov, ki označuje nevarnost kakršnih koli premikov. Zvok alarma se ustavi po 30 sekundah in se ne bo ponastavil, razen če v primeru premika. Paket vključuje vijake za pritrditev naprave. Namestitev je zelo preprosta.

1. Vstavite baterije za delovanje. Preverite, ali so baterije pravilno nameščene.

2. Pritrdite sprejemnik na kolo (npr. pod sedež, na prtljažnik, krmilo ali podobna območja). Da se izognete morebitnim poškodbam, nastavite sprejemnik obrnjen proti tlom.

3. Ko je vaše kolo parkirano, aktivirajte alarm z daljinskim upravljalnikom. Daljinski upravljalnik držite v smeri IR (infrardečega) sprejemnika in pritisnite gumb. 2x pisk označuje, da je alarm aktiviran (slika 1) lx dolg pisk: alarm deaktiviran (slika 2)

4. Ko se vaše kolo premika, se alarm vklopi. Signal alarma lahko onemogočite z daljinskim upravljalnikom. Vstavite baterijo / zamenjajte baterijo “A” in “B” 1. Odvijte vijake, s katerimi je pokrov baterije pritrjen, in ga odstranite. 2. Priključite baterijo / baterije. Preverite polarnost! 3. Baterijo postavite v sprejemnik. 4. Pokrov pritrdite nazaj z vijaki.

Material: plastika

Glasnost Sirene: 110 dB

Čas alarma: ~ 30s

Velikost alarma: 95 x 63 x 36 mm

Dimenzije daljinca: 59 x 34 x 14 mm

Napajanje: 1 x 9V in 3 x LR44 baterija (ni priložena)

Šifra: 51070 Kategoriji: ,