,

Nevidni parkirni senzorji EMR brez vrtanja 220 cm z LED zaslonom in alarmom

Availability:

Ni na zalogi


Izjemno inovativen izdelek, ki ne potrebuje vrtanja odbijača, zato ne poškoduje barve in ga je mogoče enostavno namestiti tudi v domači delavnici. Tehnologija temelji na elektromagnetnem principu: elektromagnetno polje je interakcija, ki jo ustvarjajo električna in magnetna polja, ki jih ustvari odprt krožni vibracijski krog za avtomobilom, podobno kot običajna radijska antena. Če je na tem področju zaznan kateri koli predmet, vas notranja enota opozori z glasnim zvokom ter grafično oznako na LED zaslonu. Reverzni trak ima močno samolepilno plast in ga je treba namestiti na notranji strani odbijača in nato priključiti na krmilno enoto. Napajanje se dobi od vzvratne svetilke, tako da se senzor aktivira le ob vzrvatni vožnji. Če niste prepričani o namestitvi, se obrnite na strokovnjaka za namestitev.

 

Latnosti izdelka: 
– deluje na principu elektromagnetne indukcije, 
– ni potrebno vrtati odbijača, 
– zaradi kontinuitete senzorskega traku ni mrtvega prostora, 
– enostavna namestitev, 
– združljiv z vsemi avtomobili, 
– trak se lahko razreže na želeno dolžino, 
– čahko se namesti na sprednjo ali zadnjo stran avtomobila, 
– glasen signal za razdaljo (pisk, pogost bip, kontinuirani pisk). 

Namestitev:

Odstranite odbijač, če občutite potrebo po večji dostopnosti!
Očistite in razmastite notranjost odbijača.
Preizkusite trak želenem območju, ne da bi ga uporabili, nato pa trak odrežite na želeno velikost. Da bi preprečili mrtve točke, lahko trak namestite na stran odbijača, če je dovolj dolg.
Trak postavite na ravno površino. Če ima vaš avto vlečno kljuko, namestite trak višje, vlečna kletka ne sme biti blizu magnetnega polja, ker lahko povzroči lažni alarm.

POZOR! Trak je mogoče odstraniti po namestitvi, vendar ga ni mogoče ponovno lepiti!
Napravo priključite na priključek traku in jo postavite na suho mesto. Zagotovite napajanje enote z žarnice za vzrvratbo vožnjo. Poskrbite za pravilno izolacijo priključkov!
Postavite zaslon na želeno področje (na vrh zadnjega stekla ali na armaturno ploščo) in ga pritrdite z dvostranskim samolepilnim trakom.
Postavite avto v vzrvratno prestavo in preverite delovanje. 

Napajanje: 12 V
Dolžina senzorskega traku: 220 cm
Oddaljenost senzorja: pribl. 60 – 70 cm
Tehnologija zaznavanja: elektromagnetna

Šifra: 54992B Kategoriji: ,