,

Beer pong set – 24 kosov kroglic in papirnatih kozarcev


Za ogled cen se prijavite

Je vaša zabava dolgočasna? Ali želite, da se zgodi nekaj vznemirljivega? S to družabno igro vam ne bo dolgčas!

  • Zabavna igra za pitje
  • Enostavna pravila
  • Ne potrebujete posebne opreme, potrebujete samo mizo

Priprava:
Igro lahko igrate s 4 prijatelji naenkrat (v skupinah 2-2). Če želite igrati igro, potrebujete mizo ustrezne velikosti za igro in dovolj piva.

Začetek igre:
1. Ustvarite dve ekipi z 2-2 igralci v vsaki ekipi. Izberite tudi nepristranskega sodnika, ki bo lahko odločil in usklajeval tekmo v vseh spornih situacijah!
2. Skodelice postavite v klinasto obliko na dva konca mize. Za njimi bodo ekipe.
3. Skodelice napolnite s katero koli tekočino. Naš predlog je seveda pivo!
4. Razdelite ping-pong kroglice med obe ekipi v enakem številu. 5. Ekipa, ki začne z zavezanimi očmi, bo prva udarila v nasprotnikova očala z eno od spodaj opisanih vrst metanja. Najprej lahko poskusita dva igralca, nato dva igralca. Če so vsi vrgli in ni zmagovalca, potem s pomočjo igre “kamen, papir, škarje” določite pravico do začetka.

Namen igre:
Žogice za ping pong je treba metati v nasprotnikove skodelice. Popij zadnjo skodelico in jo vzemi s stola. Ekipa zmaga, če bi na ta način vzela vse skodelice nasprotnikove ekip. Igra se konča, tudi če se sposobnost igralcev, da ciljajo, že več ur konvergira na nič. 🙂

Igra:
Igralci v začetni ekipi poskušajo v enega od lončkov pred nasprotnikom vreči ping-pong žogo. Če dobro ciljate, mora druga ekipa popiti vsebino skodelice, v katero je padla žoga. Ne glede na to, ali ga pije en igralec ali ga delijo. Le v enem primeru se lahko izognejo pitju, če uporabijo možnost revansa.

Možnost Revansa:
Udarna ekipa lahko tvega. Dvojno ali nič! En igralec lahko poskusi v protinapadu. Če zadanete skodelico, bo to breme pitja vrglo na drugo ekipo. Poleg tega podvojitev, torej dve skodelici pijače iz lastne. Če revanši ne uspejo, mora revoltirana ekipa popiti, vendar bo tudi količina pijače dvojna. Revanši so samo možnost.

Vrste metanja:
Ukrivljeno metanje. Žoga se po metanju ne dotakne ničesar, dokler ne udari v skodelico.
Odskakati. S površine mize udarimo žogo na mizo, da odskoči. Takšen zadetek je vreden dve točki, dve skodelici vsebine! Revans v tem primeru ni mogoč! Odbiti met se lahko po prvem skoku brani z roko, ne pa tudi ukrivljen met.

Ostale informacije:
Če član ekipe slučajno zaščiti ukrivljen met, vrže žogo v svoj kozarec ali razlije skodelice, dobi kazen. Kot kazen bi morali zaužiti eno od vsebin iz lastnih skodelic.
Če padet v katerega od kozarcev, je treba zaužiti njegovo vsebino.

Paket vsebuje: 24 kosov plastičnih skodelic – 24 kosov žogic za ping pong

“Pozor! Prekomerno uživanje alkohola lahko vpliva na vaše zdravje!”

Šifra: 57513 Kategoriji: ,

Povpraševanje o izdelku